Yoga med Maria Boox på annandagen


 Ta ledigt från julstöket och kom och fokusera på olika aspekter av yogan under en eftermiddag.
Maria leder klassen upp till Janu Sirsasana (eller andra sittande positioner, beroende på gruppen). Därefter praktiserar du på egen hand med assistans från Maria och Anette Book.
Efter asanapraktiken är det en kort paus med kaffe och lättare snacks följt av yogafilosofi och pranayama.

Alla nivåer välkomna.


Schema
15:00 – 18:30 Ledd klass upp till Janu Sirsasana följt av mysorepraktik. Kort paus med lättare snacks och därefter filosofi och pranayama.

Boka
Kontakta ashtangayogakarlskoga@gmail.com med din bokningsförfrågan.
Pris: 550:-

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------Ashtanga yoga helg med Anette & Daniel
26-28 oktober 2018


Den här kursen riktar sig till dig som har erfarenhet av Ashtanga Yoga tidigare och vill fördjupa sig ytterligare. Den passar också dig med mindre erfarenhet och ett öppet sinne. 
Ashtanga yogans första serie kommer stå i centrum. Vi kommer bryta ner solhälsningarna. Synkronisera rörelse med andning. Titta på olika tekniker för att främja flödet, förståelsen och andningen.
Yogans åttafaldiga väg kommer ligga till grunden för den filosofi vi kommer prata om. 
En enklare andningsövning(pranayama) kommer finnas med i varje klass. 

Om oss:
Anette Book är grundare av Ashtanga Yoga Karlskoga och är Shalans huvudlärare. Hon har praktiserat yoga över 20 år och undervisat snart 15 år. Anette går regelbundet på olika fördjupningar med erfarna lärare samt deltar i retreats runt om i världen. Anette har också assisterat Maria Boox på internationella yogakurser. Hennes kunskap och erfarenhet är gedigen och djup. Anettes huvudlärare är Maria Boox 
Anettes ödmjukhet, kunskap och dedikering till yogan, samt omsorg och ett genuint intresse av varje elev är något som genomsyrar hennes undervisning. 

Daniel Edström började yoga för Maria Boox som 15-åring. Idag över 10 år senare har Daniel utvecklat en djup kunskap om yogans olika verktyg. Han är dedikerad och mycket ödmjuk i sin inställning till sin egen djupa praktik. Daniel har undervisat i Karlskoga de senaste åtta åren och började ha klasser hos Ashtanga Yoga Karlskoga i juni 2018. Som lärare är Daniel mjuk, inkännande och ödmjuk. Hans kunskap om yoga och den genuina glädjen att få dela med sig känns genomsyrar hans undervisning. 
Daniel har fortsatt praktisera för sin huvudlärare Maria Boox och andra erfarna lärare runt om i världen. 

Schema
Fredag 18:00-20:00
Lördag 10:00-12:00
Söndag 10:00-12:00

Bokning
Genom www.ayogakga.se

Pris 700:-

Välkommen!