Du hittar oss här
på övervåningen i Karlskogas äldsta hus - Ekeliden, Centralplan 2,
mitt i Karlskoga centrum.
Här har vi har inrett en ljus och härlig yogasal, full av kraft och energi.
Vi har till och med ett eget porlande vattenfall!


Observera att vi oftast endast finns på plats i samband med klasser!

Våra lärare:

Anette Book

Anette Book är grundare av Ashtanga Yoga Karlskoga och är Shalans huvudlärare. Hon har praktiserat yoga över 20 år och undervisat snart 15 år. Anette går regelbundet på olika fördjupningar med erfarna lärare samt deltar i retreats runt om i världen. Anette har också assisterat Maria Boox på internationella yogakurser. Hennes kunskap och erfarenhet är gedigen och djup.  Anettes huvudlärare är Maria Boox

Anettes ödmjukhet, kunskap och dedikering till yogan, samt omsorg och ett genuint intresse av varje elev är något som genomsyrar hennes undervisning. 
 

Sigrid Hörnell

Jag började med Ashtangayogan för att få fysisk träning. Med tiden, och trots motstånd från mig själv, betyder yogan idag nästan mer för mitt psykiska välmående. Det är där jag hämtar livsglädjen, lugn och i sina bästa stunder mod att ha "i det verkliga livet".

Ulrika Friberg Pallin
Jag började yoga 2002. Efter åtta år med utövande och så småningom undervisande i ashtanga
visade sig kundaliniyogan. Nu är jag utbildad medicinsk yogainstruktör och i september 2015 även KRI certifierad kundaliniyogalärare. Yogan är en stor del av mitt liv och hjälper mig att må bra och ger mig den
personliga utveckling som jag alltid har strävat efter. Varmt välkommen till mina klasser!

Helén Asklund
För mig är yoga en härlig träningsform där smidighet och styrka möts, och där både kroppen och sinnet får chans att utvecklas. Yogan gör mig lugnare, gladare, friskare, mer nöjd och mer öppen.
Att få chansen att vara med och assistera andra i sitt yogautövande är fantastiskt kul och lärorikt!

 

Ann Sjölander
Om man ger yogan lite tid, upptäcker man att den är så mycket mer än bara rörelser. Under åren har den  kommit att bli ett rättesnöre som hjälper mig finna min väg genom vardagens utmaningar - den har gjort mig starkare, både fysiskt och psykiskt.


 

Daniel Edström

 Daniel började yoga för Maria Boox som 16-åring. Under åren har han fortsatt att praktisera för Maria men även för andra erfarna lärare så som Sharath, Saraswathi, Kino Macgregor, Laruga Glaser, Mark Robberds, Jorgen Christiansson mfl och har kommit att utveckla en djup kunskap om yogans olika verktyg. 
Som lärare är Daniel mjuk, inkännande och oerhört kunnig - hans klasser genomsyras av en geniun glädje av att få dela med sig
.

Våra kontaktuppgifter:

E-mail: ashtangayogakarlskoga@gmail.com
Eller besök oss på Facebook.


Ashtanga yoga:
Anette Book, mail till ashtangayogakarlskoga
Helén Asklund, 073 - 610 59 10
Sigrid Hörnell, 073 - 370 08 46
Ann Sjölander, 072 - 318 18 30
Daniel Edström, 070 - 214 65 98


Yinyoga:
Helén Asklund, 073 - 610 59 10
Sigrid Hörnell, 073 - 370 08 46
Ann Sjölander, 072 - 318 18 30

Vinyasa Flow:
Helén Asklund, 073- 610 59 10


Mediyoga/Kundaliniyoga:

Ulrika Friberg Pallin, mail till Ulrika