I vårt schema ser du vilken lärare som håller i respektive pass.
 

VÅRA LÄRARE

Anette Book

Anette Book är grundare av Ashtanga Yoga Karlskoga och är Shalans huvudlärare. Hon har praktiserat yoga över 20 år och undervisat snart 15 år. Anette går regelbundet på olika fördjupningar med erfarna lärare samt deltar i retreats runt om i världen. Anette har också assisterat Maria Boox på internationella yogakurser. Hennes kunskap och erfarenhet är gedigen och djup.  Sedan 2015 är hon även certifierad yinyoga-lärare.

Anettes ödmjukhet, kunskap och dedikering till yogan, samt omsorg och ett genuint intresse av varje elev är något som genomsyrar hennes undervisning. 

 

Daniel Edström

Daniel började yoga för Maria Boox som 16-åring. Under åren har han fortsatt att praktisera för Maria men även för andra erfarna lärare så som Sharath, Saraswathi, Kino Macgregor, Laruga Glaser, Mark Robberds, Jorgen Christiansson mfl och har kommit att utveckla en djup kunskap om yogans olika verktyg. 
Som lärare är Daniel mjuk, inkännande och oerhört kunnig - hans klasser genomsyras av en geniun glädje av att få dela med sig
.


 

Ulrika Friberg Pallin
Jag började yoga 2002. Efter åtta år med utövande och så småningom undervisande i ashtanga
visade sig kundaliniyogan. Nu är jag utbildad medicinsk yogainstruktör och i september 2015 även KRI certifierad kundaliniyogalärare. Yogan är en stor del av mitt liv och hjälper mig att må bra och ger mig den personliga utveckling som jag alltid har strävat efter. Varmt välkommen till mina klasser!