Hos oss kan du gå på yogaklasser i Ashtangayoga, Yinyoga, och Hathayoga.
 

VÅRA YOGAKLASSER

Varje vecka erbjuder vi yogaklasser i både Ashtanga, Yin och Hatha. Tiderna för klasserna hittar du i vårt bokningsschema.

Vi vill helst att du bokar din plats i förväg. Det kan du göra direkt i bokningsschemat eller genom att ringa/sms:a Daniel på 070 - 214 65 98

Har du sett att vi även erbjuder yogaklasser via Zoom? Titta i vårt bokningsschema för att hitta aktuella klasser.
Ett schema med alla rörelser som ingår i de ledds klasserna finns att ladda hem under fliken Schema och priser.


Ashtanga ledd klass
Yogaeleverna leds genom positioner i en bestämd ordning i ett flöde där andningen synkroniseras med rörelserna.


Lunch-ashtanga
Ett ashtangapass som är något förkortat, så det hinns med på lunchen!


Ashtanga yoga Mysore Style
Självständigt utövande. Lärare finns på plats för handledning och ev justering.
 

Mamma-bebis yoga
Här kan du ha med din bebis på yogapasset!

Lugnare yoga
Ett yogapass som passar för alla! Du väljer själv om du vill vara på yogamattan eller på en stol. Vi mjukar upp kroppen med enkla, lugna rörelser som sammankopplas med andningen. 

 


Yinyoga

Yinyoga är en blandning av yoga, mindfulness och kinesisk medicin. Fokus ligger på kroppens så kallade yinpartier, de som är innerst i kroppen, som skelett, bindväv, ligament, leder och inre organ. Stelhet och osmidighet sitter främst i fascian, en bindvävshinna, som ju äldre vi blir, blir allt stelare och torrare. Med hjälp av  yinyoga kan vi, genom att skapa ett större flöde i vår bindväv, öka vår rörlighet och smidighet.
Det är en långsam, enkel, avkopplande men samtidigt energigivande yogastil som alla, oavsett tidigare erfarenhet kan utföra.
Vi stannar i varje rörelse under en längre tid, vilket medför att kroppen slappnar av,  medvetandet mjukas upp och du vilar i nuet.


Kundaliniyoga

Kundaliniyogan är en aktiv och dynamisk yoga som passar både nybörjare och vana yogautövare. Vi jobbar med kroppsställningar/asanas, andningsövningar, avslappning, meditation och mantran. Det finns många olika yogapass/kriyor som alla har ett speciellt syfte. 
I kundaliniyogan handlar det inte så mycket om att vara flexibel utan att få mer kraft och energi genom dynamiska rörelser.


Hathtayoga

I Hathayoga varvar vi stretchande och starkande positioner med enkla andningsövningar. Det är en lugnare form av fysisk träning som passar de flesta. Passet avslutas alltid med en liten stunds avspänning.


Restorative Yoga

Restorative Yoga är en mycket lugn och mjuk form av yoga. Positionerna är vilsamma och genom att stanna en lång stund i varje ställning får kroppen chans till att slappna av på djupet.